Gates of the Seasons: A Guide to the Jewish Year Breakthrough Power for Fathers: A Daily Guide to an Extraordinary Life Coding Social
PRIJS : inclusief lasten

Februari en maart : - 10%

 

"Verblijven hartstochten, oorspronkelijk vakantiewoningen temidden van Ardennen"

energite-accueil-1003.jpgVakantiewoningen in de Belgische Ardennen. Dichtbij Bastogne, Houfalize en Saint-Hubert. Ecogite voor amoureux van de natuur. Vakantiewoningen van welzijn, rust en comfort. Voor een pauze of uw vakantie. Voor uw familie- en professionele vergaderingen, om het ecotoerisme te ontdekken.
Centrum van ecologische vakantie in Ardennen. 3 vakantiewoningen zelfstandigen. 3 gite in Belgische Ardennen. Ontvangst van maximun 20 pers. Eerbiedige bouw van het milieu.
Nathaly en Eric heten U van harte welkom in hun woning in het hartje van de Ardennen, terroir en zijn producten, traditie en milieu.
Een enige en enthousiaste ontvangst in de Belgische Ardennen!

Uitzonderlijke situatie in Ardennen

Rust en groen in Ardennen. Vakantiewoning aan 20 km van Bastogne, Saint-Hubert, Libramont, dichtbij de grote plaatsen van toerisme in Belgische Ardennen en in het Groothertogdom Luxemburg.


energite-Tillet_0218.jpg

Gebied

Gebied rond de vakantiewoningen in Belgische Ardennen. Eén hectare park met meer dan 2000 aanplantingen, afgeboord door een klein beekje. Stroomvoorziening, gelegenheid tot het beoefenen van meerdere spelen en sporten (voetbal, basket, volley, badminton, schommels, pingpong), een boomgaard van oude cultivars waar u uw seizoenvruchten kan plukken, bloemenmassief, kiosk, barbecue en tuinmeubels.

energite-domaine-0903016.jpg

Volle lucht, ontspanning en fitness

Ontdekking van de natuur, streekproducten, lagune, natuurlijk zwembad, gebouw met lage energie.
Uitzonderlijk groene omgeving in belgische Ardennen die kalmte uitstraalt. Op slechts 20 km van Bastogne, Saint-Hubert, Libramont, Laroche. Dicht bij de grote toeristenplaatsen van de Franse Ardennen en het Groothertogdom Luxemburg. Kayak.
Wandelingen zowel te voet als per fiets alsook ski
mogelijkheden. 300 km van wandelpaden in Ardenne die vanaf onze gite bewegwijzerd zijn.
energite-plein-air-108.jpg


Laatst geupdate op ( lundi 17 septembre 2018 )