Making go here Intertexts: Reading
PRIJS : inclusief lasten

Februari en maart : - 10%

 

"3 vakantiewoningen zelfstandigen temidden van Belgische Ardennen. Ontvangst 18 tot en met 20 personen. Een ecologisch centrum van vakantie."

Verhuren van vakantie in Belgische Ardennen.

Verblijf van vakantie in Ardenne aan 12 minutjes van Bastogne. Ecologisch gebied aan de campagne.

Drie vakantiewoningen in Belgische Ardennen voor uw welzijn.

3 gites in Ardennen van elk 100 m2 met 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 WC, modern comfort voor 6 personen + baby, volledig betegelde woning, centrale (vloer) verwarming, houtkachel om een aangename warme sfeer te creëren tijdens de winterse dagen. Verhuren van vakantie in Ardenne voor de kleine en grote groepen.

energite-gite-bien-etre.jpg

Zaal voor vergadering en/of feest in Ardennen.

Voor 25-40 personen met geluidsinstallatie, multimedia materiaal en WiFi. Voor uw familievergaderingen in Belgische Ardennen, uw feesten, uw oudejaar van eind van jaar, uw banketten, uw werkzittingen in een grote zaal. Andere mogelijke diensten in verhuren. Alles voor een verblijf in familie in Ardennen... een verhuren niet zoals de anderen!

energite-salle.jpg

Verhuren 2007-2008/vakantiewoningen in Belgische Ardennen

De 3 verblijven in Ardennen kunnen samen (9 slaapkamers, 16-20 personen) of afzonderlijk gehuurd worden (4-6 personen). Weekend in Ardennen 200 Eur, week van 300 Eur om 400 Eur + lasten. Tarieven.

energite-location.jpg

Park van 1 ha in Ardennen

Eén hectare park in Belgische Ardennen met meer dan 2000 aanplantingen, afgeboord door een klein beekje. Stroomvoorziening, gelegenheid tot het beoefenen van meerdere spelen en sporten (voetbal, basket, volley, badminton, schommels, pingpong), een boomgaard van oude cultivars waar u uw seizoenvruchten kan plukken, bloemenmassief, kiosk, barbecue en tuinmeubels.

energite-domaine-0153.jpg

Het verhuren van vakantie in Ardennen: rust, sport, geschiedenis, wandelingen

Belgische Ardennen, land belast met geschiedenis, biedt het gebied zich van Bastogne aan. Veelvouden ontdekt wachten u.

Belgische Ardennen, is het van de sport aan gogo, kayak, verhuren van fietsen. Een rijk erfdeel, voor geboeid van geschiedenis is het Bastogne Historical Center die de grote momenten van de slag van Ardenne, van de bovendien te beëindigen wandelingen niet, en 's avonds... apéro en barbecue aan het onderdak beschrijft.

energite-bastogne-mardasson.jpg

Aarzelt niet meer. Een verhuren in Belgische Ardennen, is het de gegarandeerde ontheemding!

 

Vakantie woningen in Belgische Ardennen (korte beschrijving)

Download (112 Ko)

Laatst geupdate op ( samedi 03 mars 2018 )